2019-09-18 05:01:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Bármilyen terve van is, vágjon bele!

Napi horoszkóp szeptember 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön második sorsterületén elhelyezkedő Hold kellemes fényszöget alkot a Neptunusszal, emiatt ma igen jók a megérzései a pénzügyi befektetéseit illetően. Bármilyen terve van is, vágjon bele!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szaturnusszal kellemes fényszöget alkot, ön most érzelmileg és fizikálisan is kiegyensúlyozott, üzleti ügyei és magánélete könnyen összhangba hozható. Élete és társkapcsolata most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtett külső és belső világában.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon ön rendkívül képzeletgazdag és intuitív, hatalmas beleérző képességgel. Ne fecsérelje el mindezt hiába való álmodozással. Képes lesz mások hangulatait és talán gondolatait is érzékelni minden nehézség nélkül.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai napon ön rendkívül képzeletgazdag és intuitív, hatalmas beleérző képességgel. Ne fecsérelje el mindezt hiába való álmodozással. Képes lesz mások hangulatait és talán gondolatait is érzékelni minden nehézség nélkül.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Hold közötti trigon miatt nagy lendületet kapnak az ügyei. Igen energikusnak érzi magát, és azokat a kihívásokat, amelyekkel most szembesül, könnyűszerrel megoldja.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Föld jegyekben elhelyezkedő trigon önt igen gyakorlatiassá teszi, elképesztő alapossággal végzi a feladatait. Ön annyira szorgalmas, hogy mostanában a munka teljesen lefoglalja, és nem marad semmi másra ideje. Praktikus észjárásának köszönhetően minden területen jóval az átlag felett teljesít.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön első sorsterületén áthaladó Vénusz miatt most különösen fontos önnek a harmónia. Vonzalmát partnere felé előzékenyen és kedvesen fejezi ki.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a Hold jótékonyan sugározva az ön hetedik sorsterületén halad át, most kiemelkedően fontos önnek partnere, partnere támogatása, amit meg is kap. Előfordulhat, hogy nagyobb figyelmet fordít külsejére, mert nagyobb szüksége van az emberekre, ezért a harmonikus környezet megteremtése és fenntartása fontos önnek.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A tizenegyedik sorsterületen elhelyezkedő Vénusz-Merkúr konjunkció rengeteg társasági eseményt biztosít önnek. Mindenféle kapcsolata csoportokkal, barátokkal, üzlettársakkal most nagyon harmonikusan alakul.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold kitűnően fényszögelve az ön ötödik sorsterületén halad át, szüksége van most arra, hogy kedvese meghallgassa. A kikapcsolódás, a romantika - bármi, ami örömöt ad -, a szokásosnál fontosabb önnek.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap az ön hetedik sorsterület uralkodója trigonba kerül a Holddal, ez most nagy népszerűséget hozhat önnek. Remek alkalom, hogy részt vegyen valamilyen társasági eseményen, ahol kitűnően szórakozhat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyszerű nap a mai az otthoni környezet megújítására, vagy rossz szokások - mint például a dohányzás - elhagyására. Itt az ideje, hogy valamilyen átalakulásba kezdjen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: